Navigasyon cihazına o kadar para vermek yerine 2. elden büyük ekranlı ucuz bir android telefon alıp içine zibilyon tane program yükleyebilirsiniz.
Valla ondede arkadada kamerasi olan araba suruyorum, bir kere o ekrana bakip parketmedim. Navigasyonuda var arabanin ama 1 kere acmadim, hala tiklayinca kimlik olustur tarzi bisey soyluyor

Onun yerine telefon icin bitane aparat aldim arabaya tutturuyorum telefonu ordan navigasyonu kullaniyorum. Arkasi icinde bip bip oten o 4 gozden taksaniz yeter yani kameraya gerek kesinlikle yok. Zaten o kameraya bakip parketme olayi hikaye cunku guvenemiyorsun hic bir zaman. Dedigim gibi ben daha 1 kere kafami cevirip kameraya bakmadim.
Hocam eğer aux girişi varsa boşa masraf etme, sadece sensör taktır yeterli.
Ben 5. arabamı kullanıyorum, hepsinde navigasyon vardı ama hiçbir zaman arabadaki navigasyonu kullanmadım.
Geri görüş kamerası ise lüks. Eğer araçta yoksa, ekstra taktırmaya *bence* gerek yok. Park sensörü yeterli.
Aracın navigasyonunu şuana kadar hiç kullanmadım ben hocam onda aradıgımı bulamıyorum telefon daha kolayıma kaçıyor gereksiz bence , benım fikrim arkadaşın dedigi gibi bip bip seside park için yeterli
zaten sahibinden gittigidiyor vs yerlerde satılan çin malı navimex miş navgo ymuş bilmem ne goymuş hepsi en dandik çin malları

ne radyosu adam akıllı çekiyo ne telefonla konuşuluyo. sürekli kasıyor cihazlar vs hep problem yani. arabanın orjinalinde yoksa, sonradan takılan tüm çin malı cihazlar beş para etmez
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Navigasyonu cep telefonum ile halledebilirim, geri görüş kamerasına da gerek yok dediğiniz gibi.
Sadece park sensörü taktıracağım bugün birkaç yer ile görüştüm biraz konuşanı varmış, öteni varmış hangisini önerirsiniz

Birde tampon falan sökülecekmiş bir sorun olmaz sanırım.