Panarogga adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
smtp sunucusu olarak yandex değilde reseller sunucusunu kullanmanızı öneririm
hocam yandex daha avantajlı olur diye düşündüğüm için kullanıyordum ama yanlış mı biliyorum?

PlusTeknoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Muhtemelen hosting hizmetinizin bulunduğu sunucuda yazılımsal firewall var ve portu engelliyor. Yazılımsal firewall üzerinden port ve smtp izinleri verildiğinde sorununuz çözülecektir.
hocam öğlen 12 gibi başladım uğraşmaya. bu hatayı ilk aldığımda firmaya
"Sunucu tarafında smtp ile alakalı firewall veyabuna benzer bir engelleme var mı acaba? SMTP ayarları doğru olduğu halde siteler üzerindeki formlar çalışmıyor. "
diye sordum. Herhangi bir engelleme, kısıtlama söz konusu değil diye cevap aldım.
valla türkçe ingilizce okumadığım yer denemediğim yol kalmadı heralde ama hala aynı dert.

akinciyiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
php 5.4 dü denediniz mi? Ayrıca 465 portu kapalı ise sunucu yöneticisine açtırmanız gerekir. Yandex mail kullanıyor iseniz mx kayıtlarınızı doğru yapıp yapmadığınızı tekrar kontrol etmenizde fayda var.
5.4 ü de denedim hocam. onda da gitmedi.
smtp konusunda herhangi bir engel yok cevabı aldım firmadan.
mx ayarlarımı siz yazdıktan sonra kontrol ettim herhangi bir sıkıntı görünmüyor.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:21:35 -->-> Daha önceki mesaj 19:20:16 --

chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hosting ile görüşün. onlar sorunun kaynağını bulsunlar hocam?
ek olarak smtp kullanıyorum bende wordpress, hiç sorun sıkıntı yaşamadım.
tabi, aldığınız hosting şirketinin desteği de önemli.
en başta sordum smtp ile alakalı bir engelleme olmadığı bilgisini aldım hocam ama tekrar bir sorayım bakalım.