Tugrabey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hosting olarak dedicated sunucu kullanıyoruz ovh'den. Serverda sadece bu sitemiz barınıyor.

google'a detaylı 1-2 bildirimde bulundum, umarım fark ederler. htaccess'e verdiğiniz kodu girdim. tekrardan çok teşekkür ederim.

skype ekledim, yazdınız ama sanırım beni kabul etmediğinizden ben size geri yazamıyorum

hocam yayın yaptığımın sanisesinde orada da görünüyor, otomatik bir sistem oluşturmuşlar, google'ın dahi anlaması zor. Sadece yukarıda arkadaşın dediği tarz bir yayın yaptım gönderdim onun etkili olmasını bekliyorum.
KR@LKSK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı sorun bizde de var, üstelik adam network kurmuş bizim siteyle 5-6 site birden oluşturmuş. Cloudflare kullanıyor bu yüzden ipyi bulamadım. Google backlink engelleme aracından backlink engelleyebildim sadece

Kalıcı bir çözüm bilen banada yazarsa sevinirim
Aslında yukarıda kalıcı çözümü anlatmaya çalıştım.
Birinin sizin sitenizi klonlaması sorun değildir, aksine güzel birşeydir.

Bahsettiğiniz sorunu yaşamanızın ana nedeni, sitenizin google tarafından hızlı index almaması onlar hızlı index aldırttıkları için sizden daha önce yazmış gibi görünüyorlar baştan. Bu sitelerden gelen backlinkleri red edip, sitemap ayarlarınıza ve google tarama istatistiklerinizi yoğunlaşın. Bunların hiç birini yapmasanız dahi, sizin sitemap'teki yayın tarihinizden google yine anlayacaktır kimin daha önce yayınladığını. Ancak aramalardan silinmesi zaman alır. Bu yüzden tek çözüm hızlı index alan google'nin aşık olduğu bir site inşaa etmek, bu durum kendiliğinden gerçekleşmiyorsa, içerik girilir girilmez google gibi getir demek.