Angelicakaka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
rica ederim.

htaccess e

order allow,deny
deny from 210.224.177.59(ip adresi klon sitenin ipsiyle değiştirin)
allow from all

Klonlamasını engellemeye gelince de, her ne derlerse desinler bu işi bilen biri tarafından sitenizin klonlanmasına kesin olarak engel olabilme ihtimaliniz yok ancak ilgili arama motorunu orijinal olan sitenin sizin olduğu konusunda ikna edici olduğunuz anda, klonlamaları hiç bir şey farkettirmeyecektir ancak bazen o kadar profesyonel yapıyorlar ki - özellikle ***** sitelerde çok olur - google ın dahi kafası geçici süreliğine karışıyor. Üstelik bu sadece klonlamış. Bazıları bir de üstüne cloaker kullanıp, direk reklam gösterip, hitli siteler ise, sıralamada kaldıkları süre boyunca büyük vurgun yapıp kaçıyorlar.
Bu tip ataklar engellenemez.. Hostinginizi daha iyi bir firmaya geçirebilirsiniz - nerede bilmiyorum gerçi - robot.txt düzenleyebilirsiniz v.s. ama komutlara saygı duyacaklarının garantisi yok. Halka arz, şifresiz erişim sağlanan her türlü site, her şekilde klonlanabilir

hosting olarak dedicated sunucu kullanıyoruz ovh'den. Serverda sadece bu sitemiz barınıyor.

google'a detaylı 1-2 bildirimde bulundum, umarım fark ederler. htaccess'e verdiğiniz kodu girdim. tekrardan çok teşekkür ederim.

ByAsLaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2-3 gündür bende bu karaktersizler ile uğraşıyorum sonunda çözümü buldum.Dilerseniz pm ile skype yollayın görüşelim bir kaç öneride bulunayım.

veya webmaster@adanalitv.com adresim ekleyin.
skype ekledim, yazdınız ama sanırım beni kabul etmediğinizden ben size geri yazamıyorum

Magnnuuum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitenizin klonlanması sizin açınızdan iyi birşey,
Sorununuz sitenizin google örümcekleri tarafından iyi şekilde indexlenememesidir.
Sitemap ayarlarınıza ve tarama istatistiklerinize bakınız.
Doğru indexleyemediği zaman klon site sizden daha önce index aldırdığı için siz klon durumuna düşüyorsunuzdur.
Ancak tüm bunlara rağmen Google'den spam bildirisi yaptığınızda sizin yayın tarihinize bakıp, diğer siteyi aramalardan kaldıracaklardır. Bazen işlem 2 gün sürerken, bazen hemen yapılmaktadır.
hocam yayın yaptığımın sanisesinde orada da görünüyor, otomatik bir sistem oluşturmuşlar, google'ın dahi anlaması zor. Sadece yukarıda arkadaşın dediği tarz bir yayın yaptım gönderdim onun etkili olmasını bekliyorum.