Tılgın router kadar mal saçma bir cihaz daha tanımıyorum
1. Sorun yedekleme admin ile yapılmıyor
Santral bana root bilgisini verdi oda almadı geldi salak ekip router a modem diyor onu da değiştirdi sıfır verdi oda olmadı neden istiyorsun yedek diye sordu bende kapat aç yapınca (elektrikler gidince) fabrika ayarlarına dönüyorum alt ip ayarlarım ssıd ayarım gidiyor diyorum neyse sonra teknik in login bilgileri aldım oda yedek vermiyor işin özü onlarda alamıyor bridge ye alacağım ama direk aşağıdaki gpon dan çünkü bu lanet cihaz evde 1 dk dursun istemiyorum ping i ortalama 2-3 geçiktiriyor bu şuan xaomi mi wifi 3 (r3) var onu kullanıyorum kablolar cat6e ile geliyor fiber kaset vermiyorlar verse kaset bana fiber kablo cekeceğim kendime 30m ama şimdi ilk hedefim benimde cat7 çekmek 1-2 ping daha düşer.
Şuan rekor vadafone asya sunucusuna 5 ping ile bağlantı yaptım bunu 2-3 e hatta imkanım olursa sanki iç ağ gibi 1 e düşürmek.
Tılgın olanlara tavsiyem bu lanet router ı gerekirse hiç kullanmayın ben mecbur um voip telefon var ve TT benim olan voip erişim bilgilerini vermiyor verse ev telefonunu başka cihaza taşıyacağım tamamen kurtulcam da olmuyor
Gençler mesaj ı düzenliyorum asıl mevzu unuttum.
Bizim en büyük sıkıntı bunlar bize ortak ip havuzu veriyor ado cgn işte sıkıntı bide bu cgn yüzünden de hizmet kalitemiz düşüyor ortak bant genişliği kullanıyoruz çünkü