Google Adsense ile gelir elde etmek isteyen webmaster sayısı her gün artmaya devam ediyor. Webmasterların genel hatası ile yürümeden koşmaya çalışmak oluyor. Yani Google Adsense kaydı yapmak isteyen birçok girişimcinin hatası hep aynı oluyor. Google politikalarını okumadan pes ediyorlar. Aşağıda sunulan her iki pakette de sizde Google Adsense kaydı yapmak için bütün politikaları öğrenmiş oluyorsunuz. İşi öğrenmiş oluyorsunuz.

GOOGLE NEWS KAYIT DANIŞMANLIĞI - KAMPANYALI FİYAT İÇİN TIKLAYIN

Google Adsense politikalarının en önemli detayları size aktarıp, Adsense'nin nasıl bir işleyişi olduğu ve nasıl sitelere kayıt verdiği gösterilir.

Reklam yerleşimine uygun bir tema ayarlanıyor.

Sitenin teknik ayarları yapılıyor

Adsense almak için nasıl içerik girmeniz gerektiğini, görsellerin nasıl olması gerektiğini anlatıyorum

Başvuru sürecine kadar kaç gün/hafta beklememiz gerektiğini de söylüyorum

Her şeyi denememize rağmen başarısız oluyorsak bütün ödemeyi iade ediyoruz.

İş sonu ödeme kabul edilir. (Kişilerin güvenirliğine bağlıdır)

Haber siteleri Adsense kaydı almaz diye bir şey yoktur. Gerekli şartları sağlayan ve politikalara uyan bütün web siteleri gelir elde etme hakkına sahiptir.

Adsense danışmanlığında iki tür paketi hizmetinize sunuyorum.

Paket A: Yukarıdaki maddelerin nasıl uygulanacağını gösteriyorum. Sitenin teknik ayarlarını ve tema yapısını ayarlıyorum. Başvurunun nasıl yapılacağını size öğretiyorum ve siz kendiniz yol alıyorsunuz

Fiyat: 750

Paket B: Yukarıdaki maddeleri teker teker ben uyguluyorum. Sitenizi teslim alıyor, ayarlarını yapıyorum. Sitenizini Google politikalarına uygun bir hale getiriyorum ve Adsense başvurusunu beraber yapıyoruz yada diğer bir seçenek siz başvuruyu kendiniz yapıyorsunuz. Böylece sizinde artık Google politikalarını uyumlu bir web siteniz olmuş oluyor. Başvuruları benim değil sizin yapmanız çok daha yararlı olacaktır. Google Adsense benim için değil, sizin için, onun için, herkes için var.

Fiyat: 1000

Katı kural: Başvuruyu kendiniz, kendi bilgisayarınızdan yapacaksanız. Sizinde bu muhteşem reklam ağını öğrenmenizi istiyorum. Detayları anlatacağım ancak aşağıdaki şartları halletmiş olmamış gerekiyor, unutmayalım.

Her ay 1 kişiye ücretsiz bir şekilde danışmanlık yapacağım. Konunun altına '' gülümsemesi ile mesaj atan ilk kişiye PM ile ulaşacağım.

Skype adresi: akcyseo

Yabancı sektörde bazı niş alanlarda tıklama başına yüzlerce dolar para verildiğini biliyor muydunuz?