StyleWaR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
delete tıkladığında direk yeni mail veriyor bu durumda biri yanlış tıklarsa bir önceki maline bir daha ulaşamayacağından dolayı sorunlar oluşturabilir.
Şimdi anladım hocam dediginizi evet ilerde iptal etme şansımız var Şuanda
Google Eklentisi
Apple
Ve Android eklentileri yapılıyor o ara onu deaktif edebiliriz.