fLayer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Delete Tıklanıyor Herhangi Bir sorun yok
delete tıkladığında direk yeni mail veriyor bu durumda biri yanlış tıklarsa bir önceki maline bir daha ulaşamayacağından dolayı sorunlar oluşturabilir.