eTORAMAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam peki siz çocukken akşam ezanından sonra eve dönünce ne yapardınız? Yatana kadar ders mi yoksa televizyonda bi anlam içermeyen içerikler mi?

Benim gördüğüm teknolojinin getirdiği bir yeni nesil televizyon, Youtube. Saçma sapan paralar kazanan, saçma sapan içerik dolu bir site tıpkı televizyon camiası gibi. Ha tabii bilgi verici içerikler de mevcut tıpkı belgeseller gibi.

En azından yeni nesil çocukların önünde daha çok seçenek var. Adı da üzerinde çocuklar ve izleyecekler saçma sapan şeyler tıpkı bizim çocukken izlediğimiz gibi.
Hocam biz en azindan disari cikar insanlarla konusur arkadaslarimizla oyun oynardik, sosyallesirdik. Insanlarla iletisim kurmayi, olaylari cozumlemeyi v.s. ogrenirdik. Simdikiler hep cekingen disarda sessiz icine kapanik cocuklar olarak buyuyorlar. Cocuk giriyo aksama kadar yok onu aldim bunu aldim videosu izliyor, iletisim kurma 0, yararli seyler 0. Ozguvensiz buyuyorlar. Biz sokakta oynaya oynaya arkadaslarimizla kavga edip oyunlar oynayarak ozguven kazandik. Boyle seyler cocukluktan gelir, bunlarinki gelmiyor. Ben 6 7 yasindayken kendi basima bakkala giderdim. Simdiki cocuklar 10 yasinda ay o olur ay bu olur diye korkuyorlar cekiniyorlar.