guttsay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Detay pm ltfn

Venus_V3_5070 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kısa detay olarak site bilgileri gönderilmiştir. detaylar en kısa sürede konuya eklenecektir

sterkamed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
site adresini ve kazanç detaylarını alabilir miyim hocam
kısa detay olarak site bilgileri gönderilmiştir. detaylar en kısa sürede konuya eklenecektir

kaantukek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yurt dışında 400 dolara satışa çıkarttığınız siteyi buraya 6K fiyata koymuş olmanız hiç yakışık almıyor. Site için alıcıydım, görüşüyorduk ancak sitenin yurt dışında hemen al 399 $ satışta olduğunu görüp kendisine bildirince, hemen satışı iptal etti. Ancak ekran görüntüsü var, inkar ederse görüntüleri paylaşabilirim.
ya hocam dün gece konuyu açtım çıktım denizden geldim yandım ağrım var tüm gün uzandım belli aralıklarda çalışma odama girdim telden size yazdım tam yazmadan da engelleyip çıktınız yok ayıp yaptığınız yok terbiyesizlik yaptığınız ne terbiyesizliğimi gördünüz anlamadım neyse geçelim konunuza siz zaten site adresini biliyorsunuz.

geçelim adım 2 ye domaini burdan satın aldım buyrun adresi,

https://www.r10.net/domain-genel/1668...am-yardim.html

alan arkadaşımızda e ticret geçti attığım linkte yer alır. 399 dolar sedo.com doğrumu ? peki aracıyada ücret ödedim geçelim onu bana 1000 , 1500 gelse de, ben bunu ister 5000 ister 6000 ister 10000 satarım sizi ingilendirmez ki, sedo.com da satan ben değil tam tersi alıcı bendim yanlış bir hata yapmamak için konu açıp arkadaşımızda bana aracı oldu ve domain orda ilk 399 usd den evvel yani daha fazlaydı atıyorum 1000 1500 usd civarındaydı sonra tekrar 399 olunca konu açıp aracı sayesinde satın aldım.

araştırmadan incelemeden hemen konuyu baltalamayın lütfen sanki görende sanacakki sizden domain aldım parasını vermedim

Ek ilave görüntüleri konuıya ilave edebilirsiniz daha iyi olur kim satışı iptal etmiş öyle birşey yazmadım ki, nerden nereye geldik işe bak