gerçekten çok ilginç,bunu hiç düşünmemiştim,2,3 metrelerde yüzdüğümden dolayı daldığımda su aşırı derecede yukarı kaldırıyor,mantıken bende öyle olduğunu dusunuyordum,bukadar derınlere hatta 4 metreden daha asağılara hiç inmedim

ama denemeyı cok isterdim.
ayrıca bukadar derıne ındıkten sonra çıkış işini profesyonelce yapmak lazım vurgun olabılır diye düşünüyorum..
2 3 metrede zaten batmazsın. Birde 5 6 metreye giriyorsan genelde yatay durduğundan dolayı seni yukarı atar 4 5 metrede dikey dur o kadar kolay atmaz 6 7 den sonra yatayda dursan dikte dursan aşağı inersin.
Vurgunu 4 5 metrede yemezsin. Dibe inip 10 15 metreye uzun süre durursan kulağını eşitlemeyeyip yukarı çıkarsan yüzeye çıkmana 1 2 metre kala yersin vurgunu dipte vurgun yemezsin kolay kolay.
Yukarı çıkarken birden çıkmayıp eşitleme yapa yapa çıkacaksın ki bayılmayasın. Birde vurgun yemek ölmek değildir. Vurgun yemek bayılmak anlamına gelir. Eğer vurgun yediğinde ağızın suyun içindeyse su yutarsın öyle ölürsün ama vurgun yediğinde ağzın su üstündeyse su yutmadığın için ölmezsin.
Biz her zaman su üstüne çıkarken kafamız dik değil yukarı bakar şekilde çıkarız ki oldu ki vurgunu yedik baygın halde su yüzüne çıktığımızda ağzımız dışarda dursun.