MercanTelekom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
VDS ten farklı sunucuda bir reseller a 10 farklı site taşıdım. Hemen hepsi wordpress. 3 farklı sorunum var.

1. si bazı sitelerde konu başlığında ki sorunu yaşıyorum.

Görsellerin çoğu görüntülenemiyor.
Chrome da Resme sağ tıklayıp yeni sekmede aç deyince
"We cannot complete this request, remote server returned an unexpected status code (406)"
hatası veriyor.

Firefox da ise

Güvenli bağlantı girişimi başarısız

Sayfa yüklenirken sunucuyla bağlantı kesildi.

Görüntülemeye çalıştığınız sayfa, alınan verilerin yetkinliği doğrulanamadığı için gösterilemiyor.
Lütfen site yöneticisi ile irtibata geçip durumu bildirin.

böyle bir hata veriyor.

Bu sorunu nasıl çözebilirim.

2. sorunum Zamanlama Kaçırıldı hatası. Önceden böyle bir problem yokken şimdi tüm wp kurulu olan sitelerde zamanlanmış yazılar paylaşılmıyor. Nette var olan tüm çözüm yöntemlerini denedim fakat sonuç alamadım.
Neden olabilir, taşıma da nasıl bir sorun böyle birşey yaşatır ve nasıl çözebilirim?

3. sorunum ise bazı sitelerde görünüm bozukluğu. Sanki stil dosyalarını çekmiyor gibi. Sayfa metin şeklinde aşağı doğru uzayıp gidiyor.

Bu sıkıntıları nasıl aşabilirim arkadaşlar? Yardımcı olabilirseniz çok makbule geçecek.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:06:17 -->-> Daha önceki mesaj 15:53:49 --

Günlerdir çözmeye çalıştığım ilk sorunu, konuyu hemen açtıktan sonra çözdüm
Başka yaşayan arkadaşlar olursa faydalı olur belki.
Jetpack eklentisinin photon modülünden kaynaklanıyor. Jetpack ayarlarından Görselleri ve fotoğrafları hızlandırın seçeneğini kapatırsanız sorun çözülecektir.

Hem bu özelliği kullanıp hemde sorun yaşamadan nasıl devam edebilirim onu halen araştırıyorum fakat anlık çözüm olarak bunu kullanabilirsiniz.
Hocam Jetpack'i direkt pasif yapın. Çok kaynak tüketiyor. Bu sorunların sebebi Jetpack olabilir.