Hocam Haberin başına yada en sonuna Sitenizin ismini yada haberin sonuna haber Kaynağı : siteniz.com şeklinde yazarsanız bu sorunu önlemiş olursunuz. diğer site duplicate content konumuna düşecektir. Ardından google şikayette bulunursanız sorununuzun büyük bir kısmını aşmış olursunuz.
dediğiniz gibi yaparak link vereceğim + dmca da aldım ama şundan da korkmuyor değilim.
Bu mynet.tc denilen adam biz konuyu ekleyip index almışız sıralamaya girmişiz adam bizden çalmış kaç gün sonra sıralamaya girmiş ve google bizi sıralamadan çıkarmış ben böyle birşey ne gördüm ne duydum

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:51:46 -->-> Daha önceki mesaj 14:38:32 --
Arkadaşların dediğini yap, senin sitene bir şey olmaz. Kendi sitenin içeriklerini çaldığına dair yazı yaz, önce yayımla, botu çeksin, sonra taslağa al. Başlıkta yer değişikliği yap tekrar yayımla. Böyle 5-10 yap, vazgeçecektir. Tecrübeyle sabit.
Bu zamanda birebir copy içerik site oluşturmak mı kaldı. Nelerle uğraşıyorlar..
Teşekkür ederim Kağan hocam aslında bu zaman da kalmadı diye düşünüyorduk biz ama olaya bakarsan adam bizden çalıyor ve google onu listelemeye alırken bizi sıralamadan kaldırıyor. En temizi demekki kopya içerik yapmak.