Cezadan kurtulamıyosun hocam bir daha ceza almamak için elinden geleni yapman lazım telif hakkı neden oluyorsa telifli içerikleri düzenlemen lazım başka bir nedenden olduğunu düşünüyorsan onunla ilgili çözüm yolu üretmen lazım.
Hocam sayfa büyük. Açıkcası temelli kapatılmasını göze alamam. Ancak facebook sadece link paylaşma engeli vermiş. Örneğin resim ya da video paylaşabiliyorum sıkıntı yok. Telif konusuna gelince. Sadece ben öyle düşünüyorum. Keşke facebook direk nedenini söylesede bende bir daha yapmasam.
Şimdi sayfam haber sayfası, bazen başka sitelerde haber paylaşabiliyorum. Acaba hangi haberin cezaya neden olduğunu bilmemize yardımcı olacak birşey var mı acaba? Bunu öğrenirsem çok iyi olur.