Selamlar,

31 yaşındayım, yazılıma gönül vermiş bir geliştiriciyim. Bu işi sadece para kazanmak için yapmıyorum benimkisi kesinlikle bir sanat. Saatlik ücretim 25$ civarı fakat biraz seçiciyim...

Seçicilikten kastım; işi yaparken muhakkak eğleneceğim, ilgimi çeken veya kendimi gelişebileceğim bir konu olması gerekli. Sabit işler (sürekli form & ekle, sil, veri listele), arayüz hatalarını düzelt, veri botu gibi saçmalıklarla kesinlikle ilgilenmiyorum. İş verenin iletişimi de üst seviye olması gerekiyor. Bir blok tamamlandığında burasını yanlış ben bu şekilde istemiştim dediğiniz anda benim kafamda negatif yorum oluşur. Tabiki baskı kısmıda çok mühim her an sıkıştıran, emeğimin karşılığını alamadığımı düşündüğüm ve sürekli karar değiştiren müşterileri blackliste atıyorum Yazılımcının kafası siz taraflı rahat olmadığında kalitesi düşer veya işini tamamlayamaz.

Eğer kaliteli ve güncel teknolojiyi takip eden grafiker (sketch&ui&ux) ve hangi elementin ne işe yaradığını nerede kullanılması gerektiğini bilen bir front end developer ile çalışıyorsanız; back end kısmında beraber çalışabiliriz. (NJ de yaşıyorum)

Ticari R10 Konum
Ticari R10 Geri Bildirimleri

Bol kazançlar...