hezgin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Antalya yazları gece gündüz fark etmeksizin dışarıya adım atılmaz cidden aşırı nem bunaltır insanı. Harici olarak kalabalık her geçen gün artıyor trafik de buna endeksli olarak kötü bir hal alıyor. Üstelik trafik için de pek bir çözüm yolu yok gibi çünkü şehrin yapısı da pek müsait değil buna. Yazları envai çeşit farklı plakadan insan rus kovalamaca oynamaya geldiği için trafiğe her çıktığında ufak çaplı kaza atlatırsın.

Kışın o kadar da soğuk olmaz genelde yağmur olduğu için ılıman geçer. Sadece aşırı soğuk dönemlerde en faz 1 bilemedin 1.5 ay sıkıntı yaşarsın soğuktan. Dert etmen gereken soğuk değil zaten sıcak

Komşuluk ws demişsin ama Antalya da bu konularda şahsım adına söylüyorum gayet kötüdür. Ben sevgilimi yalnız bir yere göndermeye çekinir oldum öyle söyleyeyim.

Ayrıca toplu ulaşım konusunda belki de ülkemizin en kötü yerleşim yerlerinden bir tanesidir. Hangi otobüsün ne zaman geleceği ya da gelip gelmeyeceği ( kişilerin 2 saat 3 saat beklediklerine şahidim ) büyük bir muamma. Durakta beklersin almazlar, alsalar da 2 saat bi yere gidemezler. Şayet şahsi aracın yoksa büyük zulüm.

Kısaca Ege'ye git hocam Ege'ye. Antalya'da yaşayan bir İzmirli olarak çok geç olmadan ben döneceğim çünkü. Antalya'ya gelirsin kahvemizi içersin o ayrı konu ama kesinlikle tavsiye etmiyorum. İzmir'e git
Yazını güzel bir şekilde okudum ama en son İzmir'i önerince cevap yazayım dedim.
Antalya İzmir'e 5-10 basar bence.
Sen sanırım İzmirli olduğun için böyle düşünüyorsun.
))