Merhabalar arkadaşlar,

büyük bir özveri ile news için hazırladığımız ve özgün haberler yazmaya çalıştığımız haber sitemiz http://yenihaber.cf adlı bir site tarafından kopyalanmaktadır.

Utanmadan sıkılmadan kurdukları bir bot ile başlıklar, açıklamalar ve hatta yazarlarımızın ismi ile yayın yapmaktadırlar.Bu arkadaşın forumda yer aldığını düşünüyorsanız bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

Ek olarak adam google adsense reklamlarını yerleştirmiş +18 içerik bulunduruyor. Bu emek hırsızını ben adsense ve google aramalar kısmına şikayet ettim sizce bundan başka ne yapabilirim?

Sizde emek hırsızlarına karşı mücadele ederken bana yardımcı olup şikayet edebilirseniz çok sevinirim.En azından yarın bir gün herkesin başına gelebilecek bir olay.

Yeni İçerik Hırsızı : Ben bu konuyu açtığımda yenihaber.cf adlı sitemizden içeriklerimizi çalıyordu. Sonrasında ise mynet.tc adlı bir site daha içeriğimizi çaldığını fark ettim onun içinde google şikayette bulundum sizlerinde desteğini bekliyorum.

Güncelleme : Değerli arkadaşlarım sizlerinde desteği ve yaptığı şikayetler sayesinde yenihaber.cf adlı sitenin tüm içeriği google'den silinmiş. Hepinize çok teşekkür ediyorum.

Şimdiden teşekkürler.