Konyaaltı bölgesinde Liman ve Hurma mevkilerinde şu an ödediğin kira bedelinde evler bulabilirsin ancak aynı fiyatla Altınkum, Arapsuyu mevkilerinde biraz zor diyebilirim. Aynı zorluk Muratpaşa bölgesinde Lara, Dedeman mevkileri içinde geçerli. Sıkı bir takiple ve biraz zamanla bu da mümkün tabiki. Konyaaltında yaşayan biri olarak hatta öncesinde Bursa, İzmir ve İstanbul'da yaşamış biri olarak tavsiye ederim. Ancak şunu da açık açık belirteyim ki Antalya'da iş ve iş imkanları bilhassa son dönemlerde büyük sıkıntı. Bilgin olsun..
Kendi işimlerim var çok şükür ancak olur da işe girmemiz gerekirse en azından ticaretin yoğun aktığı bir il olsun istiyorum. Antalya'da en kötü yazın otellerde çalışılabilir ki daha önce ayvalık bölgesinde yazları otellerde çalıştım, sektörü ve ihtiyaçları biliyorum.
Lüks bir yer olsun istemiyorum tabi ki ancak merkeze yakın, ancak merkezde değil. Aile olarak yaşayabileceğimiz ve okul vs konusunda sorun yaşamayacağımız. Eli yüzü düzgün insanlar - komşuların bulunduğu bir mahalle.
İstanbul Pendik'te bulunduğum mahalleyi bu nedenle örnek verdim. Yine eski mahallem Maltepe Altayçeşme. Maltepe meydanına birkaç dakika ancak meydanın alt tarafında olduğu için sessiz sakin, temiz.
Yorum için teşekkürler.