Merhaba,
Evet, eklenti versiyonu son versiyon olan v1.2.3. AMP desteği bundan önceki versiyonla beraber geldi , son güncelleme stabilite güncellemesi. Eklentinin güncel versiyonunun çıkacağını şu an için düşünmüyorum çünkü xf2.0 gelecek ve bunun hazırlığını yapacaktır yazılımcı. Xf2.0 çıktığında büyük ihtimal güncelleyecektir eklentisini. Bundan önce güncelleme olursa , atacağım linkten güncellemeyi 5 dolar karşılığında isterseniz satın alabilirsiniz.
Uygulanan sitede ki konularda AMP valid barı yeşil olmazsa konuda da söylediğim gibi ücretinizi iade ediyorum. Yalnız forum içeriğinden kaynaklı bazen webmaster toolsta bir kaç konuda sorun olabiliyor , bu sorunlar genelde mesaj içeriğinde ki bbcodeların yanlış yazılmasından kaynaklanıyor ve bunların teker teker webmaster toolstan hata geldikçe düzeltilmesi gerekiyor. Bunlar kolay sorunlar forum sahibinin düzeltmesi gereken. Örnek olarak [URL=r10.net] yazıyor ama normalde yazması gereken [URL="r10.net"]. Haliyle bu nedenle link algılanmıyor , sizin bu mesajı düzenleyip bbcode'u düzeltmeniz gerekiyor. Yani büyük problemler değil , basit bbcode düzenlemesi yapmak gerekiyor.
İşlemlerin tamamlanma süresi 10 dakika da olabilir , 1 ayda olabilir. Bazı temalar hemen uyum sağlıyor , bazı temalar da milyon tane hata çıkabiliyor özellikle değişiklik yapıldıysa üstünde. Haliyle süre için kesin bir zaman vermek doğru değil ama zaten forumunuz kapalı kalmıyor ve sizi etkileyen bir durum olmuyor.
Siteyi pm olarak gönderiyorum.
Detaylı açıklama ve hızlı dönüşünüz için teşekkürler.
Konuya cevap yazamadan amp konusunda tüm süreçlerimizi tamamladı.
Destek için tekrar teşekkürler.