slacker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla üstad iyi hoş diyorsun da vatan için olsa cidden (savaş vb durumlar) emin ol buradakilerin yüzde 90'ını evini, işini bırakıp koşar. Ancak şu anki askeriyenin ... çıkardılar. Oraya askerlik yapmaya değil komutanlara hizmet etmeye gidiyorsun artık neredeyse. Ben komutana çay yapıp bardaklarını yıkamadığım için tuvaletini temizlemediğim için 2 km nizamiye yolunu bezle sildim hani geyik vardır ya yağmurda çiçek sulatırlar diye adam bana her yağmur yağdığında elime kova verip yağmur dinene kadar çiçekleri sulatırdı. Ben de güle oynaya ıslık çala çala yapardım iyice deli olurdu. 10 km mevzi kazarım tek başıma ama kahvaltıya gitmeye üşendiği için "bana kahvaltı getirin *** ib.eler" diye bağıran adama ölse bir bardak su vermem. Adam evindeki bütün elektrik, su vs işlerini kışladaki askerlere zorla yaptırıyordu.

Ha içlerinde adam gibi adamlar da var illa ki ama bu tarz ya.şaklardan temizlenmedikçe ordu, gençler böyle hikayeleri dinleyerek büyüyecek.

Sözün özü bugün ihtiyaç duyulsa bana yine koşa koşa giderim ama oradayken olanlara küfür etmemizi kimse engelleyemez. Ne demişler, ......kebilirler ama zamanı durduramazlar o askerlik illa ki bitiyor bir şekilde. Bence orduda köklü değişikliklere ihtiyaç var.
Hocam Şöyle bir durum var Bahsedilen Egolu komutanlar Ya daha yeni uzman olmuştur yada astsubay hiçbir eski rutbeliden bunu bekliyemessin.
Adam sivil hayatında iş bulamamış okumuş Sınava giriyor uzman oluyor yok tegmen oluyor biz askerdeyken yeni yetme tegmen vardı bizden kücük oda emir yagdırırdı ne yapacan? sırf boyle şerefsizler için askerliktenmi soguyacaksın.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:19:53 -->-> Daha önceki mesaj 00:17:19 --

CouRaege adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zor değil boş geliyor askerlik eğitimi değil odaya gir çık eğitimi alıyorsunuz.
doguya düşseydin ne olacaktı batıda yaptıgın (konuşmalarından belli batıda yaptıgın) için seni bu kadar tiksindirmiş adamlar doguda banyo yapamıyor emir felan hak getire kafalarına goreler git sor doguda yapan arkadaşlarına komutanlar umurlarında oluyormuydu.