OdemeHizmetleri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oradaki ironiyi anlamayacak kadar beyin fukarası mısın acaba? Bence öylesin. Çok bariz hemde. Her nokta cümlenden, kelimenden, harfinden bu anlaşılıyor ve cehalet fışkırıyor. GRAM BEYNİN OLDUĞUNA ŞÜPHEM VAR! Bariz. Keşke senin gibi düşünen ve cahil olanlar geberip gitse de leşlerini hiç bulamasalar Benim maddi imkanım öyle 3-5 çakalın z1rlamasıyla bitecek bir şey değil kusura bakma da, yada bakabilirsin. Ne göreceğini iyi biliyorsun

Senin gibi cahilleri engellemekten sıkıldım, sen beni engelle de görmeyeyim yazdıklarını afkurmalarını falan.

Ucuza tatil yapmaktan bahsediyor hele allahın adanalısına bak Adanadan dışarı çıkmamış sivilcelerini oturup evde patlattıran bebe, gelmiş bana ucuz tatil diyor. ZIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR...

Bu saçmalamanın sebebini de antalyada bir otelde vardiya şefi olmana bağlıyorum. Alınmış olabilirsin fakir olduğun için, bu olabilir ama niye sağa sola saldırıyorsun? Bunu açıklasana bize bay refleks?

Derdin varsa benimle, bizzat numaramı da yollayayım, adresimi de yollayayım buyur gel misafir edeyim de, ucuza tatil yaptırayım sana. Gerçi niye uğraşıyorsam seninle, açtığın konuların 5 tanesine bakan şizofren olduğunu anlayabilecek kapasitededir diye düşünüyorum.
fındık kadar beynin varsa hiçbirşey bilmiyorum.
kamil herif, adanayla alakalı bir kuyruk acın var sanırım ? zamanında bayağı bi canını yakmışlar anlaşılan ?? çok acımıştır eminim. adanadan dışarı çıkmamış dedğin adam 2 pasaport eskitti be embesil.

kimine göre fakirim kimine göre zenginim. mesela sana göre oldukça zenginim. baba parasıyla gelip burda yok şurda tatil yaptım şu kadar para verdim yok şuraya gidiyorum felan diye baba aletiyle gerdeğe girmiyorum ?
senin gibilerin kanını köpeklere içirsem leş kanı diyip köpekler bile içmez.
dünyadaki varlığın evrene boşuna yük. başka birşey değil. antalyaya geldiğinde manavgat side de bekliyorum seni. erkekliğini görelim. madem ödeme hizmetlerisin şu yazdığının bedelini ödeyiver. bekliyorum.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:12:42 -->-> Daha önceki mesaj 21:09:37 --

toruc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin şu ilk mesajın da şu pahalı otellere gittim şura daki bilmem kaç yıldızlı otele gideceğim yazışından ve şu yazdıkların dan ne kadar barzo birisi olduğunu gösteriyor. Allahın adanalısı nedir ya yuh. giresunlu olduğumdan utandım.
adanalılar zamanında sağlam vurmuş voleyi hocam acısı ondan. bi anda dışa vurdu
tahminim 22-25 yaş arasında kendi bilmezin biri. saygısızlığından belli. muhattap olmayın. zaten tek bi dokunuşla ne tür bir gereksiz olduğunu kendi gösterdi