Arkadaşlar tüm yorumları okudum, teşekkür ederim.
Benim için bu çok güzel bir bilgi. Acelem yok. Pahalı bir ev de alma veya kiralama fikrim yok. Şuanda oturduğum mahallede ve apartmanda ortalama kiralar 1350 - 2500 TL arasındayken ben 900 TL ödüyorum. Hemde mahallede genel olarak dairelerin içleri çok eski, benim ev sahibim sıfır yaptı ben girdim daireye.
Ben öyle 10 liralık mala 100 lira verecek eşek değilim
Peki bu rusların satışa çıkarttığı daireleri nasıl bulabiliriz? Bunu nasıl takip edebiliriz. Tahminime göre yazın değil de kışın antalya'dan daire alınır. Kışın evi barkı olanlar satalım düşüncesine girip, ucuz yollu satarlar gibi geliyor.
Şuanda 34 derecede istanbul'da boğulurken adam şuanda antalya için 56 derece diyor..
Dostum genellikle Rus'lardan kelepir daireler ilanlara düşmüyor böyle yerlerde genelde site görevlileri iş yapıp ekmek yiyor bir kaç tanıdığın olursa ve iki ülke arasında ufacık bir dalgalanmada hemen bir kaç kişi satıp ülkesine geri dönebiliyor. Nacizane tavsiyem Liman mahallesinde yada Hurma'da şuan oturduğun kiraya boş olarak rezidans bulabilirsin sahibinden'den bakarak. Hepsi yeni sıfır binalar çoğu ankastre ve her oda klimalı ve dediğim gibi havuz vs bir ton extrası var tabi aidat'ta var. Eğer acelen yoksa çok eminde değilsen öncelik kira olarak dediğin fiyatlarda yaşayıp sonra satın alabilirsin. Hem çevrede edineceğin için piyasayı yakından görürsün.