Verdiginiz faydali bilgiler icin tesekkurler. Kullanilan yontem ve formul hakkinda bilgi vermiyorum fakat verdiginiz bilgiler dogru ve gecerlidir. Isteyen arkadaslar bu bilgiler dogrultusunda da islem yapabilir. Kimseye %100 garanti verildigi yok konuyu bastan sona okumussunuz ama bunu gozardi etmissiniz. Henuz kirilamamaktadir. Ileride ne olur bilemeyiz kimse de bunu garanti etmez. Yalniz bir yazilimcinin ele almasi kadar kolay demeniz ilginc oldu

Ozaman bir yazilimcinin ele almasini bekleyelim.
Yanlış anlaşılmaya neden olmak istemem. Henüz kırılamamaktadır sözü sadece bilinen decode sitelerinin kıramaması konusunda geçerli bir durum yani kırılmadı demek için bütün ihtimalleri göz önüne alabilmek lazım. Bir yazılımcıdan kastım sadece php yada web yazılımları ile ilgili bir yazılımcı değildi. C++ gibi client side bir programcı gayette kolay bu yapıyı tersine mühendislik ile kırabilir. Kaynağa sağlam ulaşan her kod cımbızlanabilir.
Şu an piyasada kullanılan en güçlü oyun koruma yazılımı Denuvo bile her sisteme özel kırılamasa bile bir çok oyunda kaldırılabilmekte. Örneğin İnside oyunu için Doom demosu üzerinden bir backdoor açılarak koruma bypass edilebildi. Bu durum ioncube içinde geçerli. Düz mantık düşünelim sucunuya özel yazılacak bypass edilmiş bir crackli loader ile kod çıktıları almak mümkün olabilir. v9 ile gelen keys özelliği de tam olarak burada işe yarıyor aslında anlatmak istediğim de buydu. Size özel bir dosya ile çıktıyı almak mümkün ama bu hazırlanan dosya sizin dosyanızı açarken benim v9 dosyalarımı açamayacak olayın özeti bu. Bu durumda da easy to dezender gibi siteler boşa çıkmış oldu.

şunuda belirteyim ben sizin tarafınızdayım yani hiçbir yazılımın kırılmasını istediğim yada "Kırılır yeaa" tarzında bir yaklaşımım yok ama gerçekçi olmak her zaman daha iyidir.
Verdiğiniz hizmetin kesinlikle ücretli olması gerektiği ve kullanıcılarında kendileri yapamazlarsa bu tarz hizmet işlemlerinden faydalanması gerektiğinin altını çizeyim. Bu şekilde yazılımlarını %90 oranında koruyabileceklerini düşünüyorum.