OdemeHizmetleri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oradaki ironiyi anlamayacak kadar beyin fukarası mısın acaba? Bence öylesin. Çok bariz hemde. Her nokta cümlenden, kelimenden, harfinden bu anlaşılıyor ve cehalet fışkırıyor. GRAM BEYNİN OLDUĞUNA ŞÜPHEM VAR! Bariz. Keşke senin gibi düşünen ve cahil olanlar geberip gitse de leşlerini hiç bulamasalar Benim maddi imkanım öyle 3-5 çakalın z1rlamasıyla bitecek bir şey değil kusura bakma da, yada bakabilirsin. Ne göreceğini iyi biliyorsun

Senin gibi cahilleri engellemekten sıkıldım, sen beni engelle de görmeyeyim yazdıklarını afkurmalarını falan.

Ucuza tatil yapmaktan bahsediyor hele allahın adanalısına bak Adanadan dışarı çıkmamış sivilcelerini oturup evde patlattıran bebe, gelmiş bana ucuz tatil diyor. ZIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR...

Bu saçmalamanın sebebini de antalyada bir otelde vardiya şefi olmana bağlıyorum. Alınmış olabilirsin fakir olduğun için, bu olabilir ama niye sağa sola saldırıyorsun? Bunu açıklasana bize bay refleks?

Derdin varsa benimle, bizzat numaramı da yollayayım, adresimi de yollayayım buyur gel misafir edeyim de, ucuza tatil yaptırayım sana.
Senin şu ilk mesajın da şu pahalı otellere gittim şura daki bilmem kaç yıldızlı otele gideceğim yazışından ve şu yazdıkların dan ne kadar barzo birisi olduğunu gösteriyor. Allahın adanalısı nedir ya yuh. giresunlu olduğumdan utandım.