idrisselvi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Acik kaynak satanlar zaten neden sifrelesin ki. Ha kimler kullaniyor ne kadar nasil kullaniyor bilmek istiyor ve bunu saklamak istiyorsa sifreleyebilir.

Size sunu belirteyim. Whmcs v7 son versiyon full decode eden yabanci bir arkadas ile test ettik kiramadi. Piyasada en cok bilinen online siteler de kiramadi. Ioncube zaten dunya uzerinde en cok bilinen bir sistemdir. Biz bastan ioncube yazmadik sadece metod ve formulasyon farklidir. Ve kirilmasi henuz imkansizdir.

Ha ben kirarim diyen bir yigit cikarsa elbette tebrik eder ve bu konuyu kapatirim. Konuyu actigim ilk gunden beri verdigim test dosyasini kirabilen henuz cikmadi.

Test dosyasini deneyen arkadaslari da konuya davet ediyorum.

Amacim herkese yardimci olmak cunku bu sorun tum yazilimci arkadaslarimizi ilgilendiriyor. Tabi bununda bir bedeli olmali cunku islemler is yuku olusturuyor.

Tesekkurler.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:55:34 -->-> Daha önceki mesaj 09:40:46 --

Henüz yok

PM'leri gönderdim. Sonuçları konuya yazarsanız sevinirim.
elimde eskiden şifreli dosyaları kıran bugüne kadar hiç kıramadığı dosya olmayan bir program vardı uzun süre denemedim program çalışır durumda ise cidden çözmedi.