Merhaba,
Uzun süredir spdnet ile çalışmaktayız. Son 3-5 aydır windows üzerinde hacklenme şifrelenme gibi birsürü şeyler oluyor. +350 den fazla vds hizmeti sağlıyoruz şuan ve yeri geldi bizim şahsi kullandığımız windows larda şifrelendi. Burada spd ye suçu atmak yerine google da veya haberleri takip etseniz bile birsürü şeyler duyup uygulayabilirdiniz.
Bizim gibi +350 tane vds hizmeti olan her müşteriyi takip edemeyiz veya hepsinin şifresi koyduğumuz sabit şifreler olmuyor bunları takip edebilen firma varsa şimdiden tebrik ediyoruz.
Anlamadığınız terimler ise kendilerinin yaptığı güvenlik duvarı hakkında bilgilendirme yapmışlar.
Size ufak bir tavsiye vereyim hangi işletim sistemini kurarsanız kurun updateleri yapınız yoksa bugün olmazsa yarın bir açık çıkacaktır. Windows rdp portunu değişmeyide unutmayınız.
Konuyu keşke buraya açmasaydınız çok yanlış olmuş ve karalama gibide duruyor. Sizlere net cevaplar vermiş herhangi bir rahatça konuşma yok açıkçası merdiven altı firmaları bir görseniz ayak üstü 10 tane sebep sayar
İyi Çalışmalar...
Neden bu kadar sert yaklaşıp,
yanlı yorum yaptığınızı anlayamadım. Karalama olayına bir üst mesajda cevap verdim, okuyabilirsiniz. Algı yelpazenizi biraz geniş tutmalısınız.
Genel olarak cevaplarınız için teşekkür ederim. Firma ile bir sıkıntım yok benim asla. Sadece konuyu okuma niyetiniz ile bağlı tutuyorum karalama tarzı mesajlarınız için. Konunun silinmesi için report ettim.
İyi çalışmalar dilerim.