Öncelikle değerli cevabınız için teşekkür ederim ancak şirketi karalamaya yönelik konu açtığımı söylemeniz biraz ayıp kaçmış. Her satırda konu hakkında bilgim olmadığını, iki tarafıda suçlamadığımı, sadece bilgi sahibi olmak için konuyu açtığımı belirttim. Ancak bunun yanında firmanın rahat, olağan cevaplarının beni rahatsız ettiğini dile getirdim. Karalama peşinde olsaydım firmadan ücret iadesi talep ederdim, ancak normal hakkımı kullanarak bir daha çalışmayacağımı belirtip, ücretinde onların hakkı olduğu için onlarda kalması gerektiğini belirttim.
Hocam yanlış anlamıssınız benım dediğimi karalıyorsunuz demedim. Sizin yazdıklarını tane tane okudum ve cumlemın peşine konuyu yanlıs yere actıgınızı da belırttım. Satış konusunun içerisine olunca karalıyor gibi olmus demeye calıstım. İade istemek de istememek de sizin insiyatifinize kalmış bir tabiki. Yanlış anlamaya sebep vermek istemedim kusura bakmayın. Umarım kötü niyetle yazdıgımı düşünmemişsinizdir. Firmanın satış konusunun olduğu yere böle bir konu tercihiniz farklı algı olusturabilir demek istediğim tamamen bu.