siz olayı yanlış anlıyorsunuz başka firmada çalışıyor görükmenizin nedeni asgari ücretten yatırma derdinden ötürü değil
ileride 6-7 sene o firmada çalışıp işten çıktığında başka firmalarda 1 er sene çalışıp çıktığın için tazminat alamayacaksın
o adamda sizi muhtemelen başka firmada çalışıyor gösteriyor sizi orada taşeron çalıştırtırdığını beyan ediyor siz farkında değilsiniz ama o çalışıyo göründüğünüz firma taşeron firma sizi orada çalıştırtıyo
yarın öbür gün mahkemeye dava açsan ben bunları tanımıyorum ben şurda çalıştım dediğinde evet burda çalıştı ama taşeron firmanın adamı olarak çalıştı diyicekler bi an önce ayrıl oradan ileride ayrılırsan tazminat falan alamıyıcaksın
yok olayı çok iyi anlıyorum olay anlattığınızın birebir aynısı teşeron firma olarak gözüküyor ama bizim çıkışımız yapılırken herhani bir kağıda çıkış için imza atmadık yani haklarımız duruyor ve şu an başka bi firmada çalışıyo olarak gözüküyoruz işin şöyle bi kısmı da var başka bi firmaya giriyorum diyede imza atmadım yani hem eski çalıştığım yere hem şuan çalışıyor olarak gözüktüğüm yere dava açma hakkım var çünkü ikiside iradem dışında yapılan aksiyonlar..ne çıkışm için imzam yok bilgim dışında bir olay ne yeni firmaya girişim ile ilgili herhangi bir imzam ve iradem yok tamamen bizden habersiz yapılmış herşey