Merhabalar,

2016 Haziran ayında hepsiburada.com üzerinden aldığım dehşet oyun bilgisayarımı satıyorum.

Hepsiburadadan ürün stoklardan kalktığı için şu ismi yazayım; araştırırsınız.

Asus G752VY-GC408T Intel Core i7 6820HK 2.7GHz / 3.6GHz 32GB 1TB +256GB SSD 17.3" Full HD Taşınabilir Bilgisayar

Özelliklerini siz araştırın, en ufak bir sorunu yoktur bilgisayarın. Sadece oyun oynamak için almıştım (Knight online ) Tabi kendi işlerim için de aldım orası ayrı.

Ürünü burada aman şöyledir böyledir diyerek övmeyeceğim, araştırdığınızda bu serinin nasıl canavar bir seri olduğunu göreceksiniz. Hepsiburada.com da şu anda bu modelin 1 yada 2 üst modeli 13-14 bin TL civarına satılıyor.

Garantisi 1 yıl daha devam ediyor. Kutusu falanda büyük ihtimalle duruyordur, henüz bakmadım ama ciddi alıcı olursa bakacağım. Dediğim gibi büyük bir ihtimalle duruyordur. Atmam öylesi şeyleri garantisi bitmeden

Gelelim satma sebebine; Tabi ki artık oyun oynamıyor olmam en büyük etken olmakla birlikte, Macbook PRO alacağımdan dolayı satıyorum. Eğer böyle bir teklifiniz olursa takas da yapabiliriz.

Cihazda en ufak bir hata, kırık dökük falan yoktur.

Fakat alacak kişiye söyleyeyim; Eğer gerçekten alıcıysanız şunu belirtmeden edemeyeceğim; seyahat için falan pek uygun olmuyor. Ben 3.5 kilo, 4 kilo taşırım sırtımda seyahatte de kullanırım diyorsanız alabileceğiniz bir cihaz. Yoksa gerçekten bu konuda yalan söyleyemem, ben çok çektim. Seyahatlerinizde, tatillerinizde oyun oynuyorsanız taşıyabilirsiniz ama benim zoruma gidiyordu şahsen oyun oynamadığım için, sadece ufak tefek işlerim için götürdüğüm için her yere. Havaalanı güvenliklerinden geçerken cihazı x-ray cihazından geçirirken güvenlik görevlisi takıldı bir kere hatta, uzay mekiği alamıyoruz uçağa diye. Neyse övmeyeceğim. Gerçekten araştırın, yorumlarını okuyun, sizi uzun yıllar götürebilecek bir cihazdır buna kesinlikle emin olabilirsiniz.

Satma niyetinde değildim ama 2 ay önce evlendim ve şimdi gerek iş seyahatleri, gerek tatillerim fazlalaşacak ve yanımda koca oğlanı taşıyamıyorum artık, daha ufak daha business bir makine almak istediğimden satmaya karar verdim.

Cihaz şurada bulunan cihaz ile birebir aynıdır. Gördüğünüz gibi sadece garanti süresi farkı var bu cihaz ile. Belki o da 2 yıl değildir ulaşıp konuşmadım açıkçası ama 1 yıl garanti farkı için 1000 TL ekstra ödemenize gerek olduğunu düşünmüyorum

Fiyat: 7750 TL. Ufak bir pazarlık söz konusu olabilir.

Herkese hayırlı, bol kazançlar.
İyi çalışmalar diliyorum.