Filmkurdu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Usta ben para yatırın veya güvenin demiyorum yardımcı olmaya çalışıyorum insanlara bilgi almak istiyen arkadaşlar var ve konuyu okudum yabanci bir firma ve türkiyede kapatılması normal türkiye devlet olarak saadet zincirlerine karşıdır vergi ödemedikleri sürece yani devlete kaznadırmazsa devlet izin vermez.

Bu firmada sadece para yatırılmıyor söylemek istediğim bu bir çok alan var
Üye bulmadan ve para yatırmadan da para kazanabilirsiniz!

Websitesi bulunan arkadaşların sitelerine reklam alabilirler google reklami tarzında

Türkiyede insanlara yardımcı olmak ne kadar zormuş ☺

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:12:17 -->-> Daha önceki mesaj 12:06:30 --

Ben hiç kimseye para yatırın demiyorum ister güvenip yatırırlar istersede web sitesi varsa reklam alırsın para yatırmana gerek kalmadan bu kadar basit bu kişilere kalmış bi durum.

Web sitesine reklam almaktan bahsediyoruz üye çekmeye çalışıyor olsam ref linkimi yollardım
usta bak, burada insanlar görüşünü belirtiyor ikide bir aynı sözleri söylüyorsun.
o halde sana şöyle bir karşılık veririm,"kişileri ikna edici yorumlarda bulunma" bu önerimi size sunabilirim.
madem ki, ilginiz ve alakanız yok, neden yanıt yazan insanlara ikna edici türden mesajlar da bulunuyorsunuz? bende size vergi fotoğraflarını falan atabilirim? isterseniz de eklerim fotoğraflarını, benim arkadaşım da gitti izmir'e gördü, etti.