chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.r10.net/internetten-para-...-hakkinda.html

burası içinde o kadar insan yazıyor, çiziyordu
bi ilk mesaja, bi de son mesaja bakınız.
Usta ben para yatırın veya güvenin demiyorum yardımcı olmaya çalışıyorum insanlara bilgi almak istiyen arkadaşlar var ve konuyu okudum yabanci bir firma ve türkiyede kapatılması normal türkiye devlet olarak saadet zincirlerine karşıdır vergi ödemedikleri sürece yani devlete kaznadırmazsa devlet izin vermez.

Bu firmada sadece para yatırılmıyor söylemek istediğim bu bir çok alan var
Üye bulmadan ve para yatırmadan da para kazanabilirsiniz!

Websitesi bulunan arkadaşların sitelerine reklam alabilirler google reklami tarzında

Türkiyede insanlara yardımcı olmak ne kadar zormuş ☺

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:12:17 -->-> Daha önceki mesaj 12:06:30 --

KoJiRo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hala nasıl inanabiliyorsunuz aklım mantığım almıyor o kadar olay oldu battı gitti hala kalkmış bende öyle sanıyordum ama değilmiş diyen bir arkadaş var ortada güzel kardeşim bilmediğin bir halt için neden bu kadar savunmaya geçiyorsun bu adamlar kaçıp gittiğinde senin sözüne güvenip (aa bak adam 17 000 yatırmış çatır çatır kazanmış parasını ) diyen çok olacaktır malum kolay parayı kim istemez sen bu insanlar battıkların da paralarını geri verecekmisin ?
Ben hiç kimseye para yatırın demiyorum ister güvenip yatırırlar istersede web sitesi varsa reklam alırsın para yatırmana gerek kalmadan bu kadar basit bu kişilere kalmış bi durum.

Web sitesine reklam almaktan bahsediyoruz üye çekmeye çalışıyor olsam ref linkimi yollardım