Yorumları arttırmaya yönelik teşvik edici kısa ibareler ekleyebilirsiniz yazılarınıza (h2-h3 ile). Bu şekilde yazılarınız aktif ve sürekli güncellenmiş olur. Sıralamalarda çok etkili.
Artık tanıtım yazısı daha az etki ediyor. Özellikle bu işi seri üretime bağlamış sitelerden alınan yazılar hemen hemen hiç katkı sağlamıyor. Doğru siteleri seçebildiğiniz müddetçe tanıtım yazısı almayı düzenli olarak sürdürebilirsiniz.
Ziyaretçiyi sitede tutabilmeniz çok önemli. Gerçi çıkma oranını %60'ın altına düşürün ve en az 3-4 sayfa dolaşmasını sağlayın ziyaretçinin.
öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim.
anahtar kelime analizi yaparak konuları giriyorum. hatta urlleri de ona göre giriyorum. ayrıca şöyle bir durum var. çok yüksek hit beklentim yok. sektörün potansiyeli belli yani. mesela hayatta kalma filmleri ayda ortalama 5k aranıyor mesela. bende ikinci sayfadan giriş yaptım. benim için ideal hit 500-1k arası zaten. şu anda 83 yazı 220 civarı yorum var. hatta geçmiş yazıları bile güncelliyorum zaman zaman.
bu ay hariç her ay 1-2 tanıtım yazısı alıyordum news kayıtlı sitelerden. almaya devam etsem işe yarar mı ilk sayfaya yükselmek adına.
Teşekkürler