Yapmanız gerekenler:
- Bu tür içeriklerle başarıya ulaşmış başka siteler olup olmadığını kontrol edin, yoksa iş planı (gelir gider verileri mevcut) olan başka bir projeye başlayın.
- Konu seçerken aylık aranma hacimlerini kontrol edin. Az rakip çok aranma olanlara öncelik verin.
- Seo için uzun vadeli bütçe ayırın ve harcayın
- Yazı başlıklarınızı daha ilgi çekici yapın
- 4 ay içerisinde günlük 500 ziyaretçi seviyesine çıkamazsanız başka bir projeye devam edin. Bu şekilde 4 ayı en iyi şekilde harcamak için planlama yapmanız ve çalışmanız gerekecek. Zaten 4 ay sonunda hedefinize ulaşamadıysanız bu projeye yeterince inanmıyorsunuz demektir.
Kolay gelsin.
öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim.
anahtar kelime analizi yaparak konuları giriyorum. hatta urlleri de ona göre giriyorum. ayrıca şöyle bir durum var. çok yüksek hit beklentim yok. sektörün potansiyeli belli yani. mesela hayatta kalma filmleri ayda ortalama 5k aranıyor mesela. bende ikinci sayfadan giriş yaptım. benim için ideal hit 500-1k arası zaten. şu anda 83 yazı 220 civarı yorum var. hatta geçmiş yazıları bile güncelliyorum zaman zaman.
bu ay hariç her ay 1-2 tanıtım yazısı alıyordum news kayıtlı sitelerden. almaya devam etsem işe yarar mı ilk sayfaya yükselmek adına.
Teşekkürler