Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Simdi bakın olayın boyutu farklı soruyorum yanlış anlamayın teklif vericek insanların ona gore teklif vermesi acisindan yardımcı oluyorum.
Siz bayiilerinizden ucret alıp almamanız o sizin bayiinizle aranızda olan meseledir.

Sonucta hazırlayacak arkadas bircok modulle temaları hazır hale getirip size teslim edicek ve siz bayiilerinize kuracaksınız. yani tamamiyle sizin olmus olcak sistem. bu arkadasin emeginin karşılığı olmak zorundadır. cunku kurulum yapılacak musteri sayısı belirsiz ve sistemin icinde kullandıgı moduller bircok kisiye dagilmis olucak. kotu niyetli art kişilerde cikabilir bayiilerinizde. sistemi kopyalayıp satmak isteyebilirler ki zaten bu gibi olaylar cokca denk gelmistir.

Bayiileriniz icin talep ettiğiniz sistem aklıma pek yatmadı acikcasi.o konunun biraz geliştirilip sistemi yazan arkadasinda minimum zarar ve kazanci olması gerektigine inanmaktayım.

Ben sahsen teklif vermeyecegim teşekkür ederim.
Bayilere hosting bilgilerini vermek gibi bir planımız yok hocam sadece sistemin admin panelini alacaklar yani tamami ile onlara teslim edilmeyecek.

Zira benim aklımda bir art niyet olsa 2 farklı site yaptırmak üzere bir konu açar derdim 2 tane site yaptırılacak xml olacak hem import hem export edilebilecek filan diye piyasada ortalama 500-1000 TL ye bu gibi opencart sistemleri yapan arkadaşlar var. Ben dürüst şekilde ne yapacağımı söyledim benim belki 1 bayim olur belki 1000 ben bayilere sistem satacak veya onlara hosting bilgilerini teslim edecek olsam belki dediğiniz mantıkta düşünülebilir. Ama burada ki amaç insanlara eticaret sistemi satmak değil amaç bayilerimin kendi siteleri üzerinden kar marjlarını koyarak benim sattığım ürünleri satmaları. Bu bağlamda fiyat teklifleri bekliyoruım konuda da belirttiğim üzere mantıklı makul teklifler gelirse eğer değerlendirmeyi düşünüyorum yok 10 bin 20 bin gibi abzürt rakamlarla karşılaşırsam farklı mecralarda çözüm aramak zorunda kalıcam.