CanDeliboyraz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam aslında bakarsanız ben sıfırdan bir eticaret sistemi yazdırmaktan ziyade opencart magento vb.. gibi bir sistem üzerinden böyle bir şey kafamda canlandırıyorum. Zira biz bayilerimize kuracağımız sistem için bayilerimizden site ücreti talep etmeyeceğiz. Sattıkları ürünlerimiz üzerinden kar marjı olacak bayilerimizin.
Misal olarak opencart ile bize bir site gerekli modülleri olan
yine opencart ile bayilere kurulacak bir sistem yine gerekli modülleri ve misal 10 farklı tema seçeneği ile.
Gibi bir şeyler kafamda var olan şey. Böyle bir şeyin bedeli de 10 Bin TL ler olacağını pek sanmıyorum.
Simdi bakın olayın boyutu farklı soruyorum yanlış anlamayın teklif vericek insanların ona gore teklif vermesi acisindan yardımcı oluyorum.
Siz bayiilerinizden ucret alıp almamanız o sizin bayiinizle aranızda olan meseledir.

Sonucta hazırlayacak arkadas bircok modulle temaları hazır hale getirip size teslim edicek ve siz bayiilerinize kuracaksınız. yani tamamiyle sizin olmus olcak sistem. bu arkadasin emeginin karşılığı olmak zorundadır. cunku kurulum yapılacak musteri sayısı belirsiz ve sistemin icinde kullandıgı moduller bircok kisiye dagilmis olucak. kotu niyetli art kişilerde cikabilir bayiilerinizde. sistemi kopyalayıp satmak isteyebilirler ki zaten bu gibi olaylar cokca denk gelmistir.

Bayiileriniz icin talep ettiğiniz sistem aklıma pek yatmadı acikcasi.o konunun biraz geliştirilip sistemi yazan arkadasinda minimum zarar ve kazanci olması gerektigine inanmaktayım.

Ben sahsen teklif vermeyecegim teşekkür ederim.