Malesef bunlar sıklıkla yaşanıyor olayın aslını anlatayım size ;
%1000 özgün kanalınız var diyelim, aynı kategoride art niyetli kişiler, YT'nin halen çözüm bulamadığı botla flag atma yöntemi ile kanalınızı kapattırabiliyor. Tor browser ve botla onbinlerce flag atılıyor kanalınıza ve 1 gün geçmeden kanalınız hile spam aldatmaca havuzuna düşüp kapanıyor ( çok kemikleşmiş bir kanal değilse kurtulmanız imkansız ). Bu işi çoğunlukla Korelilere küçük paralara yaptırıyorlar.
maalesef kapatıyor dostum
camii kebir kayseri ulu camiidir
onun için açtığım kanalı kaptmışlar cami içerisinde okunan kuranı kerim ve ezanlardan oluşan videolar vardı
buna ne diyeceksin ezan sesini kuran sesini telif hakkı diyor okuyan arkadaşım yahu bu nasıl ola bilir
ayrıca
https://www.youtube.com/channel/UCgt...eNsi2tLRcKND-A
bu linkte kapatılan bir kanalım var arkadaşım için açtım ve onun okuduğu ilahileri yayınlıyordum
müzikleri kendisi yapıyor sesi harikadır
ensturman kendisine ait bukadar savunucu olmayın son olaylardan buyana kanal kapama rekor kırıyor
kayınıma ait tv programlarında yayınlanan roportajlarla ilgili olan kuş videolarının olduğu kuşların kendi çatısındaki kuşlar olmasına rağman o kanalda kapatıldı hadi buradan yak tam 1300 özgün video çöpte