0 850 840 97 73
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:00:12 -->-> Daha önceki mesaj 18:59:18 --
Ayrıca yine makina restart atmış, onun bildirimine bir bakayim dedim ne yazmışsınız diye

Neyse başka bir hostinge aktarıp kurtardık dosyaları.
Edit 2* Windowsunuz da mykings.top malware mevcut. Sıfır kurulumla sizin de windows isonuzu incelemenizi tavsiye ediyorum. Mysql,xampp,nodejs ile bu malware gelmez.
İyi çalışmalar
Telefon numarasını değil destek bildirimi numarasını sordum zira biz telefon ile teknik destek vermiyoruz. Açtığınız ve işleminizi cevap verilmeyen destek bileti numaranızı iletebilir misiniz ?
Sunucunuzun kendini restart etmesi bizim ile iligli bir durum olamaz yüzlerce aktif VDS çalışıyor cloud üzerinde bir tane bile bu yönde destek bildirimi yok. Ve biz unmanaged bir servis sunuyuoruz. Yaşamış olduğunuz bu durum için üzgünüz ve sizleri anlıyoruz. Ancak yönetimsel destek vermediğimiz bir hizmette maalesef bu bahsettikleriniz diğer müşterilerden de bir şikayet bulunmadığına göre (Kendi yönetim sunucularımız da aynı cloud üzerinde bulunmakta bienim dışardayken kullandığım uzak masa üstümün uptime'ı 1 yılı geçti ) maalesef size hak vermemiz mümkün değil