Sprit_Fire adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu hafta da hepsiburada şaşırtmadı ve istikrarlı bir şekilde ödeme geciktirmeyi sürdürdü. İşte bu yüzden artık önceliğim kendi sitem olacak artık, hem inanılmaz yüksek komisyonlar ödeniyor, hem para uzun süre hesaba geçmiyor hem de sürekli zamanı gelen ödemeler en az 1 hafta kayıyor, hem ürün içeriğini site içeriğini satıcı hazırlıyor, hem bu içeriklerde geç yükleniyor normalde 7 iş günü lakin 1 ayı geçen süredir beklemede olan ürünlerim var boşuna emek, faturayı satıcı kessin, ürünün paketlemesini satıcı yapsın, ürün stoğunu satıcı tutsun, ürünün zamanında gönderimini satıcı sağlasın ve de bütün operasyonel maliyetler düşüldüğünde geriye yok denecek kadar bir şey kalsın.

Hepsiburada elinde yüklü mal olup bunu eritmek isteyen firmaların, direk ithalatçı firmaların ya da ana distribitör veya bölge bayilerinin para kazanabileceği bir platform perakende satış yapan işletmeler için tamamen verimsiz ve zaman kaybı diye düşünmeye başladım.
Aynı şekilde bizimde ödememiz yapılmadı. Ticket açtım ödememi yapın diye sanki olması gerekeni onlar yapıyormuş gibi, bana diyor ki ödemenize öncelik tanıyacağız. Neyin önceliği acaba zaten geciktirdiniz sanki vadesi gelmeyen paramı önce ödeyecekmiş gibi konuşuyor.

Yetmezmiş gibi bu hafta gereksiz yere 47 TL lik kargo destek geliri faturası kesti. Hemen ertesi gün 47 TL+KDV iade faturası kestim ve adreslerine yolladım. Bunun içindee ticket açıyorum sorun yok gönderin diyorlar mağdem sıkıntı çıkartmadan ödeyeceksin neden bana masraf yapıyorsun. Kargo ödedim, faturamın biri araya gitti, boş yere parama tekrar vade koydu. (bu ikinci daha önce 300 TL kestiler, geri ödediler)

Bende kendi sitemden daha çok satış yapmak istiyorum ama daha kendi sitemin siftahı olmadı. İyi bir kargo anlaşması bile yapamıyoruz. Anlaşmalı fiyatlar bile yüksek geliyor.