Rua adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben konuya yazmamıştım ama geçen hafta perşembe günü ödememiz YİNE muhabese entegrasyon hatası sebebiyle yapılmadı. Ama pazartesi günü bu ödememizi gönderdiler ses etmedim.

Bu haftaki hak edişimiz (22.06.2017) yine yapılmadı. Ama bu sefer ilginç olan bana muhasebe entegrasyon hatası maili gelmedi. Yönetimde duyurular kısmında da gözükmüyor. Ticket sayfasında da uyarı yok. Ticket açtım bakalım inşallah yarın gönderirler. İyice saçmalamaya başladılar.

Benim tahminim, bu adamlarda ticaret yapıyor bir ürünü en iyi fiyata elde etmek için toplu ve peşin para ile en iyi iskonto ile alım yapıyorlar. Bu arada tabi bizim paralarda harcanıyor. Bu sebeple aksaklık yaşıyorlar. Adını da muhasebe entegrasyon hatası koymuşlar.
Bu hafta da hepsiburada şaşırtmadı ve istikrarlı bir şekilde ödeme geciktirmeyi sürdürdü. İşte bu yüzden artık önceliğim kendi sitem olacak artık, hem inanılmaz yüksek komisyonlar ödeniyor, hem para uzun süre hesaba geçmiyor hem de sürekli zamanı gelen ödemeler en az 1 hafta kayıyor, hem ürün içeriğini site içeriğini satıcı hazırlıyor, hem bu içeriklerde geç yükleniyor normalde 7 iş günü lakin 1 ayı geçen süredir beklemede olan ürünlerim var boşuna emek, faturayı satıcı kessin, ürünün paketlemesini satıcı yapsın, ürün stoğunu satıcı tutsun, ürünün zamanında gönderimini satıcı sağlasın ve de bütün operasyonel maliyetler düşüldüğünde geriye yok denecek kadar bir şey kalsın.

Hepsiburada elinde yüklü mal olup bunu eritmek isteyen firmaların, direk ithalatçı firmaların ya da ana distribitör veya bölge bayilerinin para kazanabileceği bir platform perakende satış yapan işletmeler için tamamen verimsiz ve zaman kaybı diye düşünmeye başladım.