Merhabalar;
Malum sitede domain kayıt ve transfer ücreti 0.99$ gibi bir rakamlarda buda domain işi yapanları cezbediyor. Her neyse çok uzatmayacağım ana sitem için 7 taneye yakın paravan domain kaydedeyim dedim hazır ucuzken domaini arattım sepete ekledim ödeme bilgileri geldi kredi kartı bilgilerimi girdim kaydettim sipariş geçti domain aktif oldu ama kartımdan para çekilmedi. 3 domaini 1 kart ile diğer 3 domaini 1 kartla bu şekilde aldım. 2 tanesi ise transferdi. Transferi başlattım ödemeyi yaptım yetkilendirme maillerini girdim transfer başarıyla strato.com'a geçti her şey iyi giderken tek tek domainlere engel koyuldu sebebini sorduğumda ödeme yapılmamış dendi.
1. ödeme almadıysan domaini niye kayıt edip bana veriyorsun ?
2. ödeme almadıysan transferi bitirip domaini başka firmadan kendine niye alıyorsun
gibi 2 temel soru sordum daha sonra neyse dedim parasında değilim zatende saçma olan parayı almadan siparişi aktif ediyor. Her neyse hesaba girdim yapıyım dedim ödemeleri 1 kartla 3 tane domaini ilk alırken bilgileri girdiğim için kabul etmedi diğer kartıda daha önce 3 domaini alırken girdiğim için onuda kabul etmedi 7 tane domain engelli duruyor reklam sayfalarına yönleniyor domainler.
Ticket attım bir sürü konuşma vs vs sonunda bana dedi 22 farklı karttan 12 isim ile deneme yapılmış dedim benim bu kadar kartım yok dediler kimlik fotokopisi ve adınıza bir fatura gönderin hesabı açalım neyse kimliği attım ttnet faturanın birinide yolladım bugün mail geldi hesabınız açıldı ödemeleri yapabilirsiniz hadi dedim tamam hesaba girdim kart bilgilerimi yazdım kaydetti ama yine karttan çekilen tutar yok ve domainlerin üzerindeki engel hala kalkmadı. Akşam yaptm bu işlemleri gece saat 2 oldu hala kartımdan çekim yapmadı ama sistem onay verdi.
Ben bu kadar saçma, bu kadar amatör, bu kadar dandik firma görmedim. Parasını almadığı hizmeti veriyor sonra uğraş dur strato.com ile ilgili yaşadığım tecrübe bu keslnlikle tavsiye etmiyorum sakın sakın bulaşmayın şimdi yine ticket attım ödeme başarılı dediği halde karttan yine çekilen bir şey yok diye bakalım ne olacak.