Script içeriğiniz, arkadaşımın 2 senedir kodladığı sistemden görünüm olarak birebir (ç)alıntı içeriğe sahip.
arkadaşımın
07.08.2015 ~
20.03.2017 arasında kodladığı css vb. içeriğe sahip.
Arkadaşımın yaptığı script test sunucularında kurulu (şu an satışta değil, kısa zaman içinde satışa çıkacak zaten)
www.okeyy.net/wp-content/themes/yenitema/index.basit.html ve
www.ookey.net/index.basit.html css dosyaları incelenirse; zaten isimlerin aynı olduğu anlaşılır.
Projenin başlangıcından beri irtibat halindeyiz projenin ne yönde ilerlediğine neler yapıldığına
ne şekilde geliştirildiğine vakıfım, lakin daha projesini tam olarak yayımlamadan " test aşamasında iken " görüyorumki siz arayüzünü " artık esinlenmişmi desem " örnek almışmısınız desem niyetiniz eğer hazırda var faydalanayım tarzında ise " iyi yapmamışsınız alarak " mı desem bilemedim ama oradan alınmış nerden biliyorsun arkadaşım derseniz.?
Şöyle açıklayayım detaylı;
okeyy.net/wp-content/themes/yenitema/index.basit.html ookey.net/index.basit.html
adresine girip bir bakın
<link rel="stylesheet" href="./client_/css/skyoyun_extra.css"></link>
hatta ve hatta
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="./client_/css/lobi.css?v=v0100d3-95">
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="./client_/css/lobi_extra.css?v=v0100d3-95">
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="./client_/css/tab.css?v=v0100d3-95">
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="./client_/css/tab_extra.css?v=v0100d3-95">
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="./client_/css/istaka.css?v=v0100d3-95">
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="./client_/css/istaka_extra.css?v=v0100d3-95">
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="./client_/css/form.css?v=v0100d3-95">
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="./client_/css/form_extra.css?v=v0100d3-95">
cok enteresan bir durum neden böyle bişi yapılmaya ihtiyaç duyulmuş anlamadım yazık doğrusu 2 yıl 7/20 saat çalışan destan
yazar gibi kod yazan birinin emeğinin test aşamasında kopyalanması ? vay be dedirtiyor insana.
skyoyun_extra.css şu Sky ismindende yazan programcı arkadaşın kim olduğunu bilirsiniz umarım, bilmeyenler içinde şöyle
söyleyim irc platformlarına moduller yazan geliştiren arkadaşımız kendisi Sky-Dancer olarak bilinir, ki modullerininde
sağını solunu değiştirip ben yaptım diye çıkanlar oldu ordan tecrübeliyiz de; bu gerçekten şaşırttı
Ha şimdi diyeceksinizki nerden bilelim hangisinin daha eski olduğunu ?
alttaki fotoğraflara dikkatli bakarsanız projenin başlangıç tarihi olan resimler hatta dosyaların oluşturulma tarihlerini bile görebilirsiniz.
ve son olarak ta direkt benzerlik bakımından ve birde proje tarihinin infosun da net yazdığını görebileceğiniz kanıtı
Yazılımla ilgilenen bilgi sahibi olan arkadaşlarımız zaten ikisine de baktığında anlayacaktır, yani hiç yakışı kalmamış bir hareket olarak bu yorumu
yapmak zorunda hissettim kendimi.
Ve şimdi diyeceksiniz belkide 2 sene neden sürdü ? ne alaka bunu söyledin?
2 sene sürmesinin sebebini de bana; NodeJS gibi hazır yapılar kullanmadan kendi c++ server'ını sıfırdan kodlaması olarak açıklamıştı.
zaten en son attığım fotoya dikkatli bakarsanız anlarsınız diye umut ediyorum.
Arkadaşıma bir davet atayım da hem bu olanı görmeli, çünki bundan haberi bile yoktur hemde bilgilerinden faydalanabileceğimiz iyi bir yazılımcı arkadaş daha aramzıa katılsın.