Serkan Bey Merhabalar;

Öncelikle Allah utandırmasın, başlıktada dediğiniz gibi ezber bozan bir konu yaratmaya çalışıyorsunuz ve bunu R10'la paylaşıyorsunuz. Hemen bir iki arkadaş motivasyonunuzu düşürmeye çalışmış. Arkadaşlar ne yazık ki internet "makale yazmak" ve "sosyal medya" dan ibaret değildir. SEO denilen şeyde bundan ibaret değildir. Eğer öyle olduğunu düşünüyorsanız gezginler, epey gibi markaları yaratan Commedya firmasını incelemenizi öneririm. Mühim olan ne yaparsanız yapın insanların işine yarayacak birşeyler üretmekdir.

Gelelim konunuza, bahsettiğiniz bilgi birikimi ve tecrübeyle 60 siteyi kısa sürede açmanız pek zor görünmüyor. Sanırım yukarıda yazdığınız araba kıyaslama scriptini farklı sektörlere de entegre edeceksiniz. Burada size nacizane tavsiyem bu kıyaslama işlerini farklı domainler yerine aynı çatı altında subdomainler üzerinde toplamanızdır. Böylelikle adsense veya farklı marketing çalışmalarında da tam hedef kitle ulaşımı sağlayabilirsiniz, aynı scriptin farklı görsel düzenlemeleri yapılmış şekilde farklı sektörlere entegrasyonunda geçmiş dönemlere ait acı bir tecrübem olduğu için paylaşmak istedim. Farklı domainlerin diğer bir dezavantajı ise markalaşma sürecinde olacağını düşünüyorum.

Sadece önerimi belirtmek istedim.
Çalışmalarınızı ve konunuzu takip ediyorum.

İyi Bayramlar...