iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nesi saçma linklemenin? Kullanıcıya text olarak site adresini vermek mi iyi yoksa tek tuşla tıklayabileceği bir link vermek mi? Webrazzi.com'un her haberi o zaman tanıtım yazısı szin mantığınıza göre ve webrazzi.com u link sattığından dolayı google'ın aramalardan silmesi lazım.
Webrazzi yi işin içine katmıyorum. Parayla tanıtım yazısı alarak yükselmek ne kadar mantıklı ki zaten Google hile üzerine kurulu bir sistem. Hepimiz bu işle uğraşıyoruz gerektiği noktada illegal linkler de kasanlar var baktığın zaman algoritmanın seni yükseltmesi için ona vermen gereken şeyler saçma şeyler mantıklı düşündüğün zaman. Düşünsene edu gov sitelere shell atip içine html formatta spam tanıtım yazısı atıyorsun seni kral ilan ediyor Çok etkili bir yöntem ama bence olmaması gereken bir şey adalet yok sistem hile üzerine kurulu demek istediğim bu yani yükselmek keşke linkleme üzerine olmasa ama maalesef ki öyle..

Text veya root link olarak da düşünürsen tabii ki webrazzi nin yöntemi en doğal yöntem ama sadece tiklanabilir link değilde text link de olsa google bunu çok güzel yiyor yapacak bir şey yok o zaman işte olay taktik maktik yok bam bam bam a dönüyor