isayasa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1- 200 makale az gibi geldi bana. Sonuçta 8 ay geçmiş, günde 1 tane yazsanız 240 makale eder. Tabii yazıların uzunluğu da önemli ama yine de az gibi.

2- Bir şekilde kadınlara ulaşmanız gerekiyor. Pinterest, instagram, kadınlar kulübü gibi sitelerde aktif olun.

3- İnternette saç bakımı nasıl yapılır, saç dökülmesi nasıl durdurulur, saçlarım çok inceldi gibi aramalar yapıp çıkan sonuçlardaki sitelere yorum yapın. Özellikle forumlara çok kullanıcı gider, oradaki kitleyi kendi sitenize çekebilirsiniz.

4- Saç modellerini video haline getirip youtube'a yükleyebilirsiniz. Yada ingilizce videoları çevirip kendi kanalınıza yükleyebilirsiniz. Genci yaşlısı youtube'a akın ediyor. Oradaki videolarınızda para da kazanabilirsiniz.

5- Galerilerdeki resim sayıları az. Daha fazla resim eklerseniz sayfada kalma süresi de artacaktır.

6- (Bu konuda yanılıyor olabilirim) Yazı sayfasındaki "ilginizi çekebilir" şeysi dikkat dağıtıyor, hem birden fazla var hem de reklamla birleşince ziyaretçiyi okumaktan alıkoyuyor.

Başarılar.
Merhabalar, ilk olarak vakit ayırdığınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim.

Pinterest Facebook gibi sosyal ağları aktif olarak kullanmaya çalışıyorum.

Forumlar konusundaki tavsiyenizi dikkate alıcam.

Youtube işini de dikkate alıcam, biraz zahmetli gibi görünse de neden olmasın denemeye değer diye düşünüyorum.

"İlginizi çekebilir" kısmını azaltabilirim. Makale başı şuanda 100 kelimede 1 adet olarak çalışmakta. Bunu arttırabilir 200 kelimelik makalede 1adet 500 kelimelik makalede 2 veya 3 adet olacak şekilde güncelleyebilrim.

Son olarak da ortalama sayfada geçirilen süre olarak çok düşük kalıyorum, ort 30 - 40 saniye arasında gidip geliyor.

Hemen çıkma oranım da oldukça fazla oturum başı ortalama 1.3 veya 1.5 civarı sayfa görüntülenme oluyor.

Tüm tavsiyeleriniz için tekrardan teşekkür ederim.