Bir ay önce Budget'tan Vodafone Red %50 indirimiyle Fiat Egea kiraladım.
Aracı kiralarken +300 lira da ekstradan verdim, ücretli geçişler ve cezalar için güvence olarak alıyorlar. 290 küsür geri yattı 3 gün içinde , eksik kısmı da zaten ücretli geçiş.
Çok güler yüzlü bir firma, kaliteli...

Şimdi gelelim sorularına,

Araba kiraladığın zaman kaskolu olarak kirala, allah korusun bir kaza durumunda sıkıntı yaşamazsın.
Budget'ta sanırım 50 lira ek vererek 0-2000 tl arası senden kaynaklı olan hasarları da karşılatabiliyorsun. Çizilme vs için ideal.

Sıradan firmalar için:
1- ) Allah korusun herhangi bir kaza oldu vs arabada hasar oldu bu durumda ücret bizden tahsil ediliyor mu ?
2-) Yine Allah korusun kaza dışında diyelimki gelmiş biri duran arabaya sürtmüş bizden bir hak talep ediliyor mu ?

İki türlü de senden yattı parası alınır, araba sanayideyken de kiralamış gibi günlük ücretini sen ödersin. Bir arkadaşım kenar mahalle firmasından kiraladı, başka bir araç arkadan çarpmasına ve herşeyin tutanakla tescillenmesine rağmen 400 lira kaçtı arkadaşıma.

Uzun lafın kısası kiralayacaksan sağlam firmadan kirala.

Zaten çizikli yerleri falan almadan belirtiyorsun

Budget'ta bi tutanak vermişti mesela, üzerine çizikli olan kısımları işaretledim 3d modelleme üzerinde...

İlla ki diyorsan kenar mahalle yerlerinden kiralayacağım , o zaman arabanın çiziğini vuruğunu teslim almadan önce fotoğrafla kesinlikle sonradan haksızlığa uğrama.

İyi bayramlar.