Merhaba;

Bir web sitesinde yayınlanmak üzere, belirli yurt dışı şehirlerini anlatarak insanlara orası hakkında bilgi aktaracak yaklaşık 100 civarında makale alacağım.

- Makale başı 5 TL ücret ödeyeceğim.

- 250-300 kelime aralığında olması yeterli olacaktır, ancak tanıtılacak yerin kapsamına göre daha uzun da olabilir. 400 ve sonrasındaki her 100 kelime için 2 TL daha ödeyeceğim.

- 3. kişinin ağzından anlatım yapılmalıdır. Yazım kuralları konusunda çok titizim, bu konuda hatasız olmalıdır.

- İçeriği öncelikle gerçek ziyaretçilere bilgi aktarmak için kullanacağım. Özgün olması, içeriğin doğru ve eksiksiz olması, okuyucu tatmin etmesi beklenmektedir. Yani %100 okuyucu odaklı olacaktır. (Sadece kelime sayısını doldurmak için gereksiz ve saçma yollara başvuracak arkadaşlar lütfen hiç yazmasınlar.)

- Tek 1 kişi veya 2 farklı kişi ile çalışmak istiyorum. Hemen her yazı benzer yapıda olacağından seri ilerleyecektir. içerik oluşturmak için öncesinde 3-4 ilgili yazı okuyup sonrasında yazmak yeterli olacaktır. 100 içeriği yaklaşık 1.5 ayda teslim almak istiyorum. Daha erken de olabilir, ancak geç olmamalıdır.

- - - - -

İlgilenen arkadaşlardan kısaca kendilerini tanıttıkları bir metin, iletişim bilgileri, kaç adet içerik yazarak ne zaman teslim edebilecekleri ve aşağıdaki başlıklardan herhangi birini seçerek hazırladıkları demo bir içeriği mail ile kblyglr@gmail.com adresine göndermelerini bekliyorum.

- Brighton Rehberi
- Oxford Rehberi
- Dubai Rehberi
- San Diego Rehberi

Not: Demo içerik herhangi bir yerde kullanılmayacaktır, kişi onay verir ve kullanılır ise ücreti ödenecektir.