yildirimx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar merhaba,

5 temmuz ile 13 temmuz arasında araba kiralamam gerekiyor. İstanbuldan kiralayıp yine istanbulda teslim edicem daha önce hiç araba kiralamadım kendim araba aldım sattım şirket arabası çok kullandım 11 yıldır ehliyetim var ceza vs almadım bu süre içinde. Kiralamak istediğim araba otomatik vites hb bir araba olması kafii. İstanbuldan sarımsaklı-dikili-izmir yapıp istanbula geri dönücez.

Şimdi bu araba kiralama işi için milyon tane şeyler yazılmış ben tam olarak anlayamadım bazı konuları,

1- ) Allah korusun herhangi bir kaza oldu vs arabada hasar oldu bu durumda ücret bizden tahsil ediliyor mu ?
2-) Yine Allah korusun kaza dışında diyelimki gelmiş biri duran arabaya sürtmüş bizden bir hak talep ediliyor mu ?
3-) Hangi firmalar güvenilir ve daha sorunsuzdur ?
4-) 8 gün için ortalama misal bir otomatik clio kiralama ücreti nedir acaba ?
5-) Bazı operatorlerin işte vodafone red budget turkcell premium baska bısey vb anlaşmaları oluyormuş bunlar karlı oluyor mu ya da karlı olacak kampanya onerılerınız var mıdır acaba ?

Konuya yazılanları okumadım ancak
Profilimden açtığım konulara bakarsan 2 hafta önce böyle bi konu açıp araç kiraladım başımdan geçenleri anlatayım
Sokak arası yerlere gittim birisi
Araç bedeli kadar senet + fluenceye 140 tl deri
Birisi açık senet + 130 deri
Avis garenta budget gibi kurumsallara sordum kart limiti 500tl olduğu ve ödemeyide birlikte aldıklarını nakit kabul etmedikleri için kiralamadım.
Bir arkadaşın fikriyle 500 tl üstüne 1.5 k para atıp limit yükselttim her firma araç veriyor öyle olunca ben tercihimi diğerlerinden soğuduğum için hdy filodan yapıp kendileri kurumsal bi firmaydı sanırım
Klasik araç sözleşmesi + 500 tl kart provizyonu
Günlük 140 TL'den 2017 Dsg 1.6 Tdı Leon kiraladım araç 1500 km 0 araçtı
Günlük km limiti 300 kmydi 3 gün için 900 vardı ben 820 km yaptım ayrıca km aşım ücreti olarak km başına 0.50 kuruş 100 km'de 50 tl alıyorlar diğer firmalarda yoktu.
Aracın ön camının sol fitiline çocuklar zarar vermişti 500 tl provizyondan 80 tl ücret kestiler 500 TL'ye kadar ordan karşılayıp suç sizdeyse 500 liraya kadar ordan alıyorlar iade ediyorlar gerisi kaskonun ha tekrar araç kiralarmırmısın dersen
Allah'a büyük gelmesinde emanetin canı .....de oluyor zorunlu olmadıkça asla