Şimdi eminim ki bu başlık yüzünden formun sivri dilli insanlarından tepki alıcaksınız.
Ama başlıgınıza ben şahsen katılıyorum.

Siz hiç kendi yazdıgı yazılıma saldıran yazılımcı ile çalıştınız mı?
Ben çalıştım ve bir sabah kalktıgımda 15 bin türk lirası zarara ugradıgımı gördüm.
Bakın sevgili forum arkadaşım, size akıl yada fikir vermiyorum ama bu denli bir yazılım işiniz varsa uzaktan kesinlikle çalışmayın.

Ben demiyorum ki bütün yazılımcılar aynı ama görünen köyde klavuz istemez, r10 formunun şikayet bölümünü ziyaret etmeniz yeterlidir.

Ben Dksy grup olarak çalışma hayatımda dürüstlügü prensip edindim peki karşılıgı?
Parası bitince kendi yazılımına saldıranları gördüm.
Hah bende çok salagım sektöre 16 senemi boşa verdim, hemen o arkadaşa gittim beni kurtar dedim, benden 50 tl istedi.
Bende karnını doyurdum aklınca saldırıya önlem aldı.

Benim zaafım ne biliyormusunuz? bir arkadaşım zordaysa kendim yapmaktansa ona yaptırıp ekmegimi paylaşmak, ama sonuç? kaybetmek.

Size sonuna kadar katılıyor destek veriyorum.
Ne yazdıracaksınız bilmiyorum, bir ücret gözetmeden yardımcı olabilirim.
Ekibim bayram tatilinde, ama çok acilse ve bilgim dahilinseyde oturur kendim yazarım.

Şimdi size tavsiyem gelen yorumları sinirlenmeden alıntı yapmanız, ve emin olun bu sizi bir tık ileriye atar.
Bu taktigi ben denedim, ve çok kazandım hemde çok çok.

Fakat şunuda göz önünde bulundurun, gerek r10 gerekse diger forumlarda çok degerli işini hakkı ile yapan arkadaşlarımızı aynı sınıfa sokmayınız.

Bu yorumda ne yazdıysam harfiyen dogrudur, atıp tutmayacagımı herkes bilir, adım erdal soyadım özdemir.

BAŞLIGINIZI DESTEKLİYORUM;

Saygılarımla / iyiadam