Merhabalar,
Ufak çapta bir panel ihtiyacım var teamspeak üzerine
İsteklerim
Admin Girişi (bana özel)
-Açık olan tüm sunucuları tek bir sayfada görme ve sag taraflarına ilgili sunucuyu anlık düzenleme (ismini slot ayarı vs)
-Manuel olarak sunucu açma
-Tüm sunuculara aynı anda belirli aralıklala yazı gönderme otomatik
-Sunucu isimlerinde belirli kurallar ekleme bunun dışında acılanlar belirli süre sonra kapatılması(Benim kendi yaptığım sistemde mevcut kodları ileticeğim)
-Yine aynı şekilde bazı sunucuları yukarda verdiğim kuralların dışında tutma gibi bir ayar(Misal Şu 9999 portu X kişisine sponsor oldu ve özel sunucu ismi olcak ve bu sunucu kapanmıyacak
-Saatlik olarak kurallara uygun olmayan sunuu isimlerini baz alarak ilgili tsleri otmatik kapatıcak kapatmadan'da sunucuya mesaj göndericek(Benim kendi yaptığım sistemde mevcut kodları ileticeğim)
Sistem basit olucak aslında uzun yazdığıma bakmayın yapılacak işlem kısaca siteye girenler otomatik olarak sunucuyu isim girerek açıcak bizim belirlediğimiz kurallar dışında açılmış ise bu belirli saatler(30dk 1 saat) içinde cron ayarı ile kapatılacak sistem böyle işleyecek istediğim bunu php'ye dökülmesi halı hazırda bir sistemim var dediklerimin hepsini otomatik yapıyor fakat bir admin panelim yok Yatqa üzerinden yapıyorum bazı işlemleri (tüm sunucuları görme , isim değişirme gibi)
Ciddi olarak teamspeak bilgisi olan kişiler Fiyatları ile birlikte(Aşırıya kaçmadan) pm atarlarsa sevinirim.
Not:Halı hazırda kullandıgım sistem üzerindende geliştirme'de yapılabilir isteklerim karşılansın yeterli.