mesele parasızlık meselesi değil kiraayacağım arabayı satın alacak paramda var çok şükür ama bana bu günler arası lazım ve 1 hafta araba kullanıcam diye kiralama parasından fazlasını riske etmek istemiyorum o nedenle daha önce kiralama yapan arkadaşlar vardır illaki ve onların tecrubelerınden faydalanmak için sormuştum
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:29:17 -->-> Daha önceki mesaj 00:24:45 --
hocam zaten en olası durumlar 1000 tl ye kadar oluyordur yani sürttün ettin parasını senden alıyorlar o zaman yani bugüne dek öyle buyuk bi kazam olmadı zaten cok sukur de bir iki kez sürtüp gectım sırket aracı ıle onda da fılo kıralamaydı sorun olmuyordu onlarda ama 1000 tl ye kadar ben oduyorsam bi de adam yok ben aracı verırken burası cızık degıldı cızmıssınız falan derse bir de onlar uğraş sıkıntılıymış biraz

bu arada ne yaptınız o senedi sonra sıkıntı yaşattı mı size
Valla ben bu konularda takıntılı adamım. O senet yüzünden erkenden götürdüm arabayı ve aldım yırttım. Bi sıkıntı çıkmadı.
Bahsettiğim arkadaşlar, bi keresinde arbayı sürttüler. Bin lira gibi masrafı vardı. Tuttular duvara vurdular bide ki kasko karşılasın. Tabi tastif ettiğim bişey değil bu